Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Och skatten är du

Paradisfågel du mitt vingklippta hjärta.
Berusar mig på dina smekande blickars komplimanger.
Vidrör passionsblomman med fjärilslätta andetag.
Drömmar lite smått oskarpa, men känslan av silverräven med päls av videung.
Funderar. Längtar. Trånar.
När pilgimsfalken av bergskristall ser igenom dig. Dina mardrömmar skingras
och allt blir till porlande rosa champagne.
Visualiserar mig utslagna körsbärsträd växer bland diamanternas jord.
Vi tar farväl innan vi möts.
Mitt hårsvall med glittrande Star gazer liljor.
En havsvind bort jag fantiserar om att det är du och jag för evigt.
Tivolits karusellhästar. Pärlemorskimrande.
Så även du. Så även jag.
Vi kysser varandra.
Vi älskar varandra.
Vi saknar varandra.
På två meters avstånd.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-01 11:23



Bookmark and Share


    ej medlem längre
slängkyssar! astralprojektion! =) telefonsex!
2020-04-01

  angela Täubert fd Jansson VIP
Ett vackert Corona förhållande!
2020-04-01
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP