Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i luften

 

 

är vi 

utan konturer, som tankar

bara längtan

under det snäva tyget 

själva i omloppet

 

av ord

tar jag stegen mot dig

med min skugga, sluter

om

 

inifrån




Fri vers (Fri form) av in effigie VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-01 18:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP