Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Let them go

 

Oh mother
If you only knew
what sacrifices
your fears
have brought

you may cling on to them
until your last breath
and I
have to let it go

someone has to change
the friction
between us

my faith is put in nature
to restore the order

please forgive me
for I have sinned
by behaving like my creator




Fri vers av Veronica Rosa
Läst 159 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-04-02 09:07



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Berörs av innehåller i din text!
Bra skrivet.
2020-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Veronica Rosa
Veronica Rosa