Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En av alla dagar


Livsfilosofi


Trösterik
och
filosofiskt
lagd

Syns tanken
i det milda
gryningsljuset

Bort mot
horisontens
rand

Far den
över hus
och land

För att sedan
landa i all hast
och åt dagen
hämta kraft

Till en av alla
dessa dagar

Som väl ditt liv
behagar













Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-02 10:37



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text om tankens positiva kraft!
2020-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP