Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tillstånd

Vingar tystnad
bär ljudet av morgon




Fri vers av Margit Grell
Läst 168 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-04-02 13:14



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Stark och kännande
2020-04-17

  Nils-Robert
Som att vakna utan väckarklocka
2020-04-02

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra formulerat!
2020-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell