Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vacker tall


Med styrka
blåser
vindar nu

Det gäller
att stå stark
på jorden

Mer än att
vara stor i
orden

Lyssna
lära och ta in

Hålla fast
vid vännen sin

Tänka framåt
och stå pall

Som en ståtlig
vacker tall




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 125 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-02 14:37



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Visdomsord att bära med sig i dagen!
2020-04-02
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP