Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livet. Pågår.

Se där ja!
Solen sticker fram.
Min vintertröga kropp
vaknar till liv.

Känner
en aning av hopp.

Livet pågår,
förändras,
förbättras.

Går i cirklar.

Är ett äventyr.




Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-04-03 11:23



Bookmark and Share


  Gunnel Eriksson VIP
Ja livet pågår även
i denna coronatid.

Bra att du påminner om det.


2020-04-05

  Lottie Ålhed VIP
Vacker hoppfull dikt
2020-04-03

  Öknens Ros VIP
Så länge det finns liv finns det hopp!
2020-04-03

    Max Poisé
Gott, det behövs i dessa tider då motgångarna verkar samlas på hög, tackför denna:-)
2020-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP