Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lila drömmar

Nu strax före sedan.
Sedan innan efteråt.
Målarboken, du smeker dess blad med mjuka penseldrag.
Akvarell paynes gray.
Gammelrosa äventyr bara du och jag.
Nuddar vid lyckan innanför havets passionerat vackra.
Sjölejonen inom oss, en gnutta sagolikt bedårande
av kristall och svartaste marmor.
Nykär av dina ord.
Vi samlar drömmar av lupiner.
När jag såg gryningen älska med skymningen,
jag färdas in i min egen stjärnhimmel.
Långt bort.
Innanför mitt skal av krackelerade näckrosor av glas.
Vi somnar med lila drömmar.
Tätt intill varandra.
Du är livets poesi.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-03 19:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP