Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Anakreon, Vera Gade, Mr Lindeman och säkert många andra, bara för att ta några i högen. Än går det att läsa tester av dem, därför att deras släkt eller vänner, ännu bevarar deras minne och betalar årsavgiften. Som en sorts gravskrift.


De bevaras så stämningsfyllt i minnet





Kul att bortgångna själar...
...ännu kan få sina alster lästa här inne.
De tycks visst stundom ha fått
en och annan kommentar även.

De blir som sagt lästa ännu ibland
och som nu också belagda med en gul stjärna,
texter skrivna av deras händer,
tänkta ut av deras huvuden.





(Bilden togs av min kamera, i Upplands Väsby,
norr om huvudstaden, för så många år sedan nu.)




Prosa av lodjuret/seglare VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-03 20:56



Bookmark and Share


  Carola Viola Hedelius VIP
Vacker i det sorgsna
2020-04-08
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP