Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vingar lyfter

Så nära regnbågen nu.
Blicken. En blandning av havet och grön jade.
Försöker formulera orden med inslag av närhet
och ömhet.
Kyss av frost tinar i vårsolen.
När dikten så passionerat stjärnklar.
Vi säger godnatt innan nostalgin tar över.
Du mitt hjärta av klaraste frihet.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-03 21:54



Bookmark and Share


    ej medlem längre
om jag inte säger "godnatt min älskade" varje kväll till min fru blir hon förkrossad. =*)
2020-04-03
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP