Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag känner inte längre varken Sören eller Eugene, Marie, Kerstin eller Ingela. Men så har det ju runnit mycket vatten under broar i såväl Paris som Karlstad, Norrköping och i huvudstaden under årens lopp, Vansbrosimmet bara för att ta ett e


Det besked-liga med att inte heta Eugene






Senast jag pratade med min far,
var vi inte på något vis osams,
vi grälade inte ens med varandra.

Vi har inte pratat med varandra
sedan våren 2018, det ångrar jag så nu.
Vi kunde väl ha slängt käft med varandra.

Då hade jag åtminstone haft något
att gräma mig över nu.
Men jag är inte i gruff

med en enda människa
och inte hatar jag någon heller.
Vad är det för fel på mig egentligen?




Prosa (Fabel/Saga) av lodjuret/seglare VIP
Läst 381 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-06 00:12



Bookmark and Share


  lodjuret/seglare VIP
Eugene eller skenet från EU?
2023-02-28

    ej medlem längre
På det hela taget är du en behaglig människa lodjuret, precis som "seglare". En toppenvän helt enkelt!
2020-04-06
  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP