Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Enkel vers. Eller?


Blåsippa


Blåsippan står bort i backen och glor
på världen som är så stor så stor
Tänker på när han var en liten knopp
och stod och bugade på kullens topp:

"Världen nådde bort till stora stenen
den som ligger bredvid den höga enen,
tänk så dum och okunnig jag var då
Världen är mycket större än så
den räcker ju ända bort till myrstacken!",

tänker Blåsippan och knycker stolt på nacken.

April 2019




Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-06 09:50



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Klurigt och tänkvärt!
2020-04-06

    Max Poisé
Ja..perspektivet är den stora frågan...helt klart..ingen har fel och ingen har egentligen rätt. Tack för denna:-)
2020-04-06
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP