Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Önskan


Solen vaknar bakom molnbergen
Det ska födas en ny dag igen
Havet lär oss nya vanor och sed i tanken
Blommorna är törstiga för kärlek och vatten
En strålande violin ger oss den bästa röst och tonen
De ensamma timmarna flödar som den tysta floden
Alla ser dina öppna armar mot horisonten
och långa blickar mot tystnadens siluetter och himlen
Längtan efter närhet och varma röster
Frid och ro vid tankarnas strider
Känslorna vägrar lyda ödets lagar och regler
Minnena överskrider evighetens hårda gränser
Egon vill befria framtiden ur frusna själarnas celler
Kroppen vill behålla balansen och resisterar
Välkomnar morgonen och ber
om tiden som dansar med fria själar och roser.





Fri vers av Ahmed Maden VIP
Läst 149 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-07 15:59



Bookmark and Share


  Fredrik Axelsson
jag tycker om ditt sätt att skriva, det är som musik. det finns så mycket hjärta och nerv i dina ord. vackert.
2020-04-07

  Öknens Ros VIP
Harmoni och balans i texten, bilder av livet.
2020-04-07
  > Nästa text
< Föregående

Ahmed Maden VIP