Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar i Coronans tid


Efteråt

Efteråt finns möjligheten
att börja om
på nytt
på ett annat sätt
om vi lärt oss
vad som är viktigast i livet
och vad som bara är strunt

Men fromma förhoppningar
vi känner människan
skaka av sig och glömma
som våta hundar
är det vi gör bäst




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-17 10:37



Bookmark and Share


    Max Poisé
Vi är världsmästare på att glömma bort och gå vidare...anpassningen är en stor del av vår överlevnad!

Tack för denna!
2020-04-17
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP