Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

konsten

 

 

 

att gå runt tiden

vara inuti tanken 

 

betrakta den som en vacker utsikt och

stilla

kunna

känna

 

hur helhet blir evighet

och avstånden blir tillstånd

 

att leva

 

 




Fri vers av in effigie VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-08 10:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

in effigie
in effigie VIP