Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattfjäril

Kom och satt på min axel

Natt ro  svärma den över taket

Var kväll kom den samma tid

Plötsligt  var den inte där

Fick inte ro

Den flög sin kos

fick inte sova låg länge vaken

Brummande motor cyklar kör förbi........




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 440 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-08 19:09



Bookmark and Share


  Åse Tropp VIP
Vackert, beskrivande och sorgset!
2022-02-02
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP