Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det är tanken som räknas

Glad påsk
på distans

Det är
ändå tanken
som räknas

Vi tänker
på varann
på håll

Längtar
mer efter
att ge och få
känna närhet

Men visst
vi tänker

Visst känns
det i luften
att vi tänker




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-09 09:01



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Nu har man verkligen tid att tänka
2020-04-09

    Max Poisé
Exakt..just detta med distans är så oerhört omänskligt så det blir intressant och se vart det leder...glad påsk på dig med:-)
2020-04-09
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP