Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


För tyst läsning.


Kort dikt.

Innan det är försent.
Gå till havet.




Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-04-09 13:41



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Mälaren o Vättern
Får duga ibland?
;}
2020-04-12

    ej medlem längre
Gillar den här kontemplativa lilla dikten.
2020-04-11

  Gunnel Eriksson VIP
Din kortdikt ger många funderingar.
2020-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP