Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Saknad

Saknad, längtan och förväntan
Sinnena speglar känslornas talan
Havet och himlen vaknar ur drömmen
Glädje och sorg förlåter varann
Fantasi och kreativitet förverkligar
sanna kärleken
Overklig verklighet viner
som en sorgsen vind
Odödlig död vinner evighetens frid
Må skratten aldrig tystna
eller sången sluta
Må ögonen aldrig blunda
eller minnena strejka
Inget hjärta får slå det sista slaget
Inget andetag får bli det sista
Låt alla ha fast grepp
om eviga verkligheten
Solen skulle få inresa
i själarna genom molnen
Stjärnorna skulle vinna
över den svarta natten
Vitsipporna medlar
fallet av vinterns makt
Hoppet fyller ensamma själar
med heliga tankar
Livet rensas från sina skuggiga sidor
Det oskuldsfulla sommarljuset löser
dilemman om offerkänsla eller kämpaglöd.




Fri vers av Ahmed Maden VIP
Läst 142 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-04-10 13:47



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Mycket känslor i denna dikt, både glada och sorgsna.
2020-04-10
  > Nästa text
< Föregående

Ahmed Maden VIP