Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lydia Magdalena. Livets skörbarhet bär vi inom oss.

Jag satte mig till slut och skrev.

Skrev om det liv jag aldrig fått, eller kunnat nå. Det jag aldrig sett eller hört. Det jag trodde fanns tillgängligt. 

 

Jag satte mig till slut och skrev. 

En hyllning till det vackra, till det oöverskådliga, till det självklara, till vardagens mirakler.

 

Jag satte mig till slut och skrev.

Ett bokslut i min hand.




Fri vers av Tea Alex
Läst 184 gånger
Publicerad 2020-04-10 20:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex