Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lydia Magdalena. Om internetdejtandets fasor och glädjeämnen

Det kändes alltid självklart. Varje gång hon träffade på en ny man att dejta, på kristendate. Eller på solid love. Eller som det hette förut - sjunde himlen.

Det kändes alltid så självklart. Kanske skulle det bli annorlunda den här gången? Den här gången kanske allt skulle falla på plats? Plötsligt står han bara där...?

Det var ju så många som sa så. Att han plötsligt skulle stå där. Men vart var egentligen där? Vart befann sig den punkten? Och hur kände man igen honom när man såg honom?

Du bara vet. Det var svaret hon fick. Du bara vet. Du vet att du vet att du vet.

 

Till slut kände hon sig mest modfälld och nedstämd kring dejtandet. 

Hon loggade ut. Bryggde en kanna te. Tog en promenad.




Fri vers av Tea Alex
Läst 123 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-10 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex