Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


MAN VILL SKRÄMMA OSS

Man vill skrämma oss

och göra oss beklämda

Vi går med på vad som helst

när vi är skrämda

Griper halmstrån, fnattar runt

som hattifnattar

Men det farliga är människor

som fattar

 

LARZ GUSTAFSSON 11/4 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 287 gånger
Publicerad 2020-04-11 08:24



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Skrämda Politiker är livsfarliga.
2020-04-14

  Koloristen
Gud ger ej sådan fruktans ande. Man förstår vems ärenden dessa skrämselministrar går. De utnyttjar situationen.

Trist f ö med kyrkor och församlingar som stänger sina lokaler under helgen. Heder åt de få som ej gör så.
2020-04-11
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP