Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Smekande vind




Du finns inte längre i min närhet
men jag pratar med dig ändå

samlar de vackraste orden jag vet

öppnar hjärtats dörr
och ser dem sväva mot himmelen

när du känner en smekande vind
är det en hälsning från mig




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 624 gånger och applåderad av 29 personer
Publicerad 2020-04-12 10:29



Bookmark and Share


  aol
Underbart skaldat , sparar. Denna fina dikt
2020-05-09

  Stanley Rydell
Din kärleksfulla dikt visar övertygande att i saknaden finns både att vi lämnar (lämnar över) och att vi tar med oss (det finaste vi delat)
2020-04-19

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Jag läser Din vackra dikt och blir så berörd. Denna vill jag spara.
2020-04-18

  ResenärGenomLivet VIP
Åh, så fint och värmande trots situationen...
2020-04-18

  Ezmeralda VIP
Så fint med en sådan hälsning.
2020-04-18

    Lena Staaf VIP
Ömsint vackert om samtal efter döden.
2020-04-18

  Lars Hedlin
Starka känslor
2020-04-17

    Birgersdotter VIP
Varm kärleksfull och fin
2020-04-17

  Johan Strömstedt
Varmt och kärleksfullt.
2020-04-16

    ej medlem längre
Så fint om saknaden..
2020-04-16

  Salvation Pepper
Din närhets ömhet överkommer sorgen.
Fint.
2020-04-15

  Olof Lagerhorn VIP
Innerliga och ömsinta ord om
sorg och saknad, men också
om minnen och en närhet som
alltid finns där.
2020-04-14

  Pilträd
Så fint <3
2020-04-13

    Peter Söderqvist
Du skriver så vackert.
Den smekande vinden som sänder en hälsning bortom tid och rum fascinerat.
2020-04-13

  Maria Sundelin VIP
Våra nära och kära lever kvar så länge vi minns dem
Kramar
2020-04-13

  Lena K Nilsson VIP
Så fint! Berör...
2020-04-13

  limerick
Berörande vackert!
2020-04-13

  Blomma-Stjärna VIP
en dikt som ett gyllene band - från jorden till himmelen

om den kärlek
som inte kan dö
2020-04-13

  överlevaren VIP
Ömsint ordat....berör!
2020-04-12

  ULJO
Briljant skaldat
2020-04-12

  Niliboy
Så fint, gör samma sak!
2020-04-12

  Rise Little One
Fin titel med passande text.. Det berör mig djupt när jag tänker på de mina...
2020-04-12

  Feliaxel VIP
Så fantastiskt vackert
2020-04-12

  Rublev
Så innerligt varm och vacker! Ger tröst och tillförsikt!
2020-04-12

    Max Poisé
Den tar jag med mig...mycket bra!
2020-04-12

  bibbi ahrnstedt
Tack, så ömsint och vackert uttryckt om saknad
2020-04-12

  KattenKin VIP
Åh så fint! De vi älskar finns kvar, om inte annat inom oss, och då umgås man naturligt ändå. Sparar din vackra dikt som känns varm och trösterik.
2020-04-12
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP