Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
#påsk Uppgift på Skrivarsidan.nu


Roar kanske något (vuxet) barn


Tuppen Knut tog fram sin finaste fjäder
och trippade iväg till hönshusets häxa
som satt uppflugen i en fåtölj av läder
och läste kacklande i boken "Påskens läxa".

Hon ville lära sig hur man gör kvastar
och dekorera dem färggrant gula och gröna
Knut räckte henne sin fjäder och sa det hastar:
vi ska flyga till Påskön nu, min sköna höna!

Sen slöjdade de tillsammans, häxan och Knut
när kvastarna var färdiga var påsken slut.




Bunden vers (Annat versmått) av Cikoria Blå VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-14 10:54



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Den var både fyndig och kul!
2020-04-14

  Öknens Ros VIP
Försenad avresa
En sån nesa!



2020-04-14
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP