Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Hav, känsla.


Oändlighet

Jag gick mot havet
stigen var lätt att följa
strax var jag framme
Någon väntade mig där.
En dag som aldrig tog slut.




Bunden vers (Tanka) av Cikoria Blå VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-04-15 06:26



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Oändligt vackert.
2020-04-15

    Max Poisé
Få en fantastisk känsla som inte tar slut eller klingar av och som man kan ta med sig måste vara en ovärderlig gåva!
Tack för denna!
2020-04-15
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP