Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vinterpromenad

kalla vinternätter promenerade jag hem

kylan bet mig obemärkt i kinderna, allt jag kunde känna var din värme

snön knarrade under skorna,

jag frös om tårna


och log stolt





Övriga genrer av Mr Denver
Läst 250 gånger
Publicerad 2006-07-08 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mr Denver