Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
lodjuret/seglare har skrivit en kommentar på din text Sittandet avgör skicket... Av Ewa-Britt Nilson. Att skriva kommentar på någons text är inte min idé. Men att som här publicera kritiken som egen text, är det. Även att kalla något en rick.


Kritik på en text (1953) rick





Att gräva där en annan syns stå
känns märkligt om en vill i en vrå
såväl umgås med någon som att
spela Allan och gärna bli sen matt
vilset kan ett förälskat kanske slå...




Bunden vers (Rim) av lodjuret/seglare VIP
Läst 108 gånger
Publicerad 2020-05-01 01:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

lodjuret/seglare
lodjuret/seglare VIP