Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar i Coronans tid


Nuet

Vilar från mig själv
i min längtan
om jag inte söker
finns nuet

Dagarna är korta
ändå oändliga
nätterna bjuder
på glömskan

Nu är det den tiden
då vi prövas
oro och sorg
väntanstid

Vi delar den




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 227 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-04-17 10:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP