Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


VE DEN!

Ve den som opponerar sig

mot det allsmäktiga rådet!

Ve den som gör sig lustig nu

över bunkern och förrådet!

Ingen får ha en annan syn

än juntan med dekreten

Svinen som har förskansat sig

i centrum av planeten

 

LARZ GUSTAFSSON 17/4 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 137 gånger
Publicerad 2020-04-17 20:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP