Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lydia Magdalena. Tomhet i dina händer

Som om det inget fanns kvar att säga

stod jag där tyst

inför dig.




Fri vers av Tea Alex
Läst 131 gånger
Publicerad 2020-04-18 13:41



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Var alla ord förbrukade?
2020-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex