Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lydia Magdalena. Tusen stjänor vakar över oss.

Som om natten aldrig 

skulle ta slut

dansar din hand

runt min midja.




Fri vers av Tea Alex
Läst 137 gånger
Publicerad 2020-04-18 13:42



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
stjärneljus*
lyser på vandringen*

Korrigeringar.
2020-04-18

  Larz Gustafsson VIP
"Tusentals stjärnor över min stig
lyser på himmelen
Vackraste stjärnan bär budet till mig:
Jesus ska komma igen!"
2020-04-18
  > Nästa text
< Föregående

Tea Alex