Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Klädmärke av betydelse


Peak Performance


Ordet pik
har plötsligt
börjat
användas
frekvent

Likt talet
om stigande
kurvor
som
kan ha vänt

Plattats ner
och planat ut
som livet
för en del

Som måste
stanna hemma
utan att gjort fel

Men ljuset syns
i tunneln
om än något
längre fram

När livet kommit
åter
och kurvorna
har vänt

Och ordet pik
ej längre kommer
användas frekvent




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-22 12:46



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Varje pik
ger nya lik
2020-04-22

  Anya VIP
Precis! Så träffande skrivet om vardagarna klockan 14. Presskonferens.
2020-04-22
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP