Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Tankar i Coronans tid


Det är så underligt

Det är så underligt
björkarna grönskar
stararna spelar i dalen
vindarna susar i fjolårsgräsen
precis som varje vår

Men inget är som vanligt




Fri vers (Fri form) av Annaemi VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-04-29 09:17



Bookmark and Share


  Klint
ger mig längtan efter fjolårsgräset som det var då
2020-04-29

  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Mycket fint skrivet. Väl fångat är nuet här.
2020-04-29

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om tiden vi lever i nu!
2020-04-29

    ej medlem längre
Ja den här krisen finns bara i människornas värld. Du får fram känslan väl
2020-04-29
  > Nästa text
< Föregående

Annaemi
Annaemi VIP