Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ångest

Ångesten överrumplar mig.
Allt är ju bra.
ALLT ÄR BRA.
Jag stannar upp.
Andas in, andas ut.
Tar djupa andetag.

Blundar, andas in, andas ut.

Det är så länge sedan jag träffade dem,
dem som jag älskar...

Tänk om jag dör. Nu

Andas in, andas ut.

Sätter på en LP.
Bläddrar fram en dikt.

Andas.

Jag sjasade iväg ångesten den här gången också.









Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 156 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-11 10:59



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra skrivet om denna ångestfyllda tid. Att avstå från att träffa närstående är så trist. Men man har inget val. Bara att hoppas på bättre tider framledes.
2020-05-11

    Max Poisé
Bakom hörnet...lite till...lite till!
2020-05-11

  Öknens Ros VIP
Det är prövningarnas tid nu. Det är lätt att känna ångest när man är hindrad att leva ett normalt liv.
2020-05-11
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP