Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Iakttagelse

I kvarteret där jag bor
går vi till vila i våra kuber
sträcker oss ut
färdiga för drömmar.




Fri vers av Margit Grell
Läst 225 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2020-04-26 12:08



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Även i små utrymme kan drömmarna flyga fritt!
Bra skrivet.
2020-05-07

  Nils-Robert
Vi har våra krypin
2020-04-27

  BenGust VIP
Osökt erinrade jag "Little boxes" som visst folkloreartisten Pete Seeger sjöng om en gång. I övrigt som föregående
skribent. Snyggt.
2020-04-26

    ej medlem längre
Underbart hur din text öppnar upp fönstret för drömmarnas frihet i våra insrängda hus eller fyrkantighet.
2020-04-26
  > Nästa text
< Föregående

Margit Grell
Margit Grell