Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Träskmarker


Sankmarken

med bäverdammen
och skelettdelarna
av självdöda djur

där hamnade vi

av nyfikenhet
på det strandnära
fågellivet

I oländig terräng
med
mossklädda stockar
översollade av små
linnéor

Ett särområde

Med förstenad skog
döda träd och laguner

där vrakgods och drivved
spolats upp på land

Plötsligt skärrad av
mobilens oväntade
signal

Mitt i tystnaden

uppryckt ur ett
dvalaliknande tillstånd

- Vad är det nu då?

Trycker på grön lur och
svarar




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 100 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-28 09:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP