Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kärrmarker


Isolat


Nyfikna på det
strandnära fågellivet

tog vi oss över
mossklädda stockar
översållade av linn'eor

Till ett oländigt
isolat
av döda träd
bäverdammar och
djurskelett

Med flera små laguner
där vrakgods och drivved
flutit iland

Ett vackert
mycket särskilt område
i sankmarken




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-28 13:46



Bookmark and Share


    Max Poisé
Bissart vackert...tolkar jag det, de är de bilder jag får när jag läser detta och jag gillar det motsägelsefulla...
2020-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP