Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Genomskinlig lila skugga

Hjärta av målat fönsterglas.
Vit tiger i skogens ännu vitare mossa av snöbädd.
Dricker oss nyktra i champagneglas med krusbärssaft.
Lyssnar till doften av regnbågen.
Njuter av bedårande vitsippor i sin enkelhet just bara för deras skönhet.
Beskriver hur levande hon en gång var.
Bestiger vattenpölar av porlande is.
Glänsande svart panter, hon av kärlek är.
Inväntar sömnens egna värld där rådjuret med fjärilsvingar svävar fritt.
Men det var då, innan nu, men inte heller efteråt.
Genomskinliga lila skuggor avtecknas på gräset av svart sammet.
Ingen ängslan bara ett strå av förväntan.
Lyssnar på vemodet en sista gång.
Där regndroppe rinner längs björkens näver.







Fri vers av Black raven VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-04-29 23:50



Bookmark and Share


    Tidsljus
.
2020-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP