Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ser fram emot nästa vår

 

 

Försvarslösa i

ett krig mot en osynlig

fiende står vi

hjälplösa när Pandoras

ask helt plötsligt öppnades

 

fanns ingen annan

väg ut än isolering

från de nära och

kära vårt behov av tröst

en trygg varm famn får vänta




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 165 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-04-30 11:00



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fint skrivet om den tid vi just nu har att hantera.
2020-04-30

  angela Täubert fd Jansson VIP
Väldigt fin summering av tankar och känslor som berör. Tack
2020-04-30
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP