Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

liksom kantabrisiska bergsgeten

 

 

klättrar vi uppför bergets klyfta

kastar oss handlöst utför stupen

växer upp till trapetskonstnärer 

våra kroppar har oss anpassat 

till miljön där vi vistas

varje muskel, sena och vilja

strömmas genom

mod tillförsikt, får oss 

oändliga rymder att lyfta




Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 345 gånger
Publicerad 2020-05-01 09:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP