Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2017-04-26 21:58 av the wildcat (medlemsid: 79522)


Molnvandrare

 

att stå på ett moln

ändå inte frysa

att ändå kunna se stjärnorna lysa

det är för din skull jag lyser

du tänder mitt ljus

dina tankar värmer

dina ord når mitt hjärta

natten kan smyga skymningsmjuk

till mitt fönster, inget betyder

hela rymden ljusnar av regnet

vi står där genomlysta av sol

 

älskadeklokugglakram<3

 

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 166 gånger
Publicerad 2020-05-01 11:01



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
!!
2021-02-21
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP