Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Text från 20180505


Brådska, morgon i maj.

Som om sommaren bryr sig

Jag måste upp och ut och se om
knoppen har slagit ut på äppelträdet

Det är bråttom nu






Fri vers av Cikoria Blå VIP
Läst 112 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-05-01 10:04



Bookmark and Share


    Max Poisé
Nu är det fullständigt allvarligt:-)
Fort...fort!
2020-05-01
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP