Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
God morgon klokuggla <3


Fjällbjörken


jag ser dig där du vandrar över vindarna
bland vindknotiga träd
i fjällbjörkens land
fåren som betar i skyn
och så du med din björkstav

den goda herden




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 215 gånger
Publicerad 2020-05-02 07:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP