Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Redigerad 200515


Virus, världen, tillit. Kärlek.

Du lilla barn,
så full av tillit till världen
och till oss.

Låt oss aldrig svika.

Tänkte jag.


Så kom ett virus och svek.

Världen svek oss

Du känner dig sviken.

Du lilla älskade barn.

Måtte din tillit till oss
bli hel igen.

















Fri vers (Fri form) av Cikoria Blå VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-05-02 09:33



Bookmark and Share


    Max Poisé
Vackert detta. Får tankar somrar mig med och då är det riktigt bra!
2020-05-02

  Öknens Ros VIP
Barns tillit till oss vuxna är viktigt att värna om.
2020-05-02
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP