Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Den andra maj är det nakna trädgårdsdagen.

Dansa naken i rabatten!
Låt tårna spreta i jorden.
Blöt ner vännen med vatten.
Slösa med kärleksorden.


Skrik högt: Jag älskar att leva!
För det är ju just det du gör.
Ut kommer Adam och Eva,
stämmer in i Livsglädjens kör.














Bunden vers (Rim) av Cikoria Blå VIP
Läst 124 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-05-03 00:03



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Fart och fläkt. Bra fångat och beskrivet.
2020-05-03

    Lena Staaf VIP
Galet härlig dikt!
2020-05-03

    Max Poisé
De små stundernas magi...love them!
2020-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Cikoria Blå
Cikoria Blå VIP