Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Adam Mickiewicz 1798–1855


Pan Tadeusz (Fragment)

Litauen, mitt hemland,

du är som hälsan

hur mycket bör man prisa dig vet blott

den som har förlorat dig, idag 

ser jag din skönhet i all utstrålning

 och beskriver min längtan ....

…………………………………………..

 översättning AL

 




Övriga genrer (Översättning) av alicja lappalainen VIP
Läst 141 gånger
Publicerad 2020-05-03 05:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alicja lappalainen
alicja lappalainen VIP