Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Framöver...säll bagatell

 

 

Ta mig försiktigt

smaka mina andetag

känn min hudlöshet

se mig bortom orden väck

livets innersta mening

 

och jag lovar dig

inte mer än här och nu

bara jag och du

två ensamma hjärtan i

takt för en kort sällsam stund




Bunden vers (Annat versmått) av Fale Bure VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2020-05-03 12:16



Bookmark and Share


    Lena Staaf VIP
Ett ömsint, skört ögonblick. Fint skrivet!
2020-05-06

  Cikoria Blå VIP

Allt är här och nu.
Ju.
2020-05-06

    Max Poisé
En viktig kort stund som du förmedlar intressant...tack för denna!
2020-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Fale Bure
Fale Bure VIP