Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rymder



under barken vilar siaren gömd
andas ljuset i lågornas hem
stjärnpupporna öppnas till ljudet
av ljusets stråke
Om än hålen är svarta
är rymden lågornas hem

Nu när de flesta osynliga blir synliga
befinner sig i molnhöjd
är några olyckliga jordbundna kvar
på marken
då lyfter en rad änglar ovanifrån
nerför trädstammen
som trädkrypare
att bistå dem
och ge tröst
att dela
de jordbundnas nöd




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-05-03 12:41



Bookmark and Share


  Susie Blomqvist Simu (poetry in motion)
Någonting magiskt i raderna som fångar. Vackert skrivet.
2020-05-03
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP