Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vinter döljer sig inte mera

 

 

bak gråväders kappa, med snö i fickan

vind visslar inte gällt runt knuten

river inte längre bland vissna strån
 
nu spirar där de gröna

så är allt blick stilla

som källvatten orört

men så går vind över

rör upp djupet

och vindhavet sprider
 
regnknoppar
 
Vinter döljer sig inte mera

bakom knuten

nu är det vår!
 
 

 




Fri vers (Prosapoesi) av morgonstjärna VIP
Läst 201 gånger
Publicerad 2020-05-03 13:09



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP