Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Horisont


I våra
gränslösa
kroppar

Spår av
generationer
stjärnor

När vi
bundna vid
jorden
spejar mot
horisonten

Och ser den
vackraste
blågrå färg

Vi någonsin
sett









Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-05-03 17:17



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Den blågrå färgen lockar att bryta sig loss från jordelivet
2020-05-04

    Max Poisé
Den mest upplyftande gråblå färgen som finns!
2020-05-03

  Briza media
Gillar! Vackert och med fin rytm. Väl beskriven känsla, kanske den allra flest har upplevt genom årtusendena..?
2020-05-03
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP